GERBEN BUDDING NL ORGELBOX

Op zaterdagavond 5 september 2020 heeft de presentatie van deze orgelbox plaatsgevonden, tijdens een concert van Gerben Budding in de St Pieterskerk in Tielt (België). Daar staat een recent groot symphonisch orgel van de Nederlandse orgelbouwer Pels & Van Leeuwen.

We hadden eigenlijk een Nederlandse orgelmiddag willen beleggen in de St Jan in Gouda, met heel veel standjes bemand door orgelmedia, orgelbouwers enz. Maar de corona heeft alle plannen doorkruist.

We hebben nog een presentatie (achteraf) in Nederland gedaan, tijdens een concert van Gerben Budding in de St Jan in Gouda op 31 oktober. Want ook deze bijzondere productie mocht wel wat meer publiciteit gebruiken. Maar daar is door de aangescherpte corona-maatregelen slechts een klein orgelpubliek ontvangen. Het werd meer een virtuele presentatie op You Tube.