GERBEN BUDDING NL ORGELBOX

Op zaterdagavond 5 september 2020 heeft de presentatie van deze orgelbox plaatsgevonden, tijdens een concert van Gerben Budding in de St Pieterskerk in Tielt (België). Daar staat een recent groot symphonisch orgel van de Nederlandse orgelbouwer Pels & Van Leeuwen.

We hadden eigenlijk een Nederlandse orgelmiddag willen beleggen in de St Jan in Gouda, met heel veel standjes bemand door orgelmedia, orgelbouwers enz. Maar de corona heeft alle plannen doorkruist.

Wel willen we nog een presentatie (achteraf) in Nederland doen, tijdens een concert van Gerben Budding in de St Jan in Gouda op 31 oktober. Want ook deze bijzondere productie mag wel wat meer publiciteit gebruiken.

We gaan ook iemand een presentatie-exemplaar overhandigen, een persoon in Nederland die al jaren heel veel doet voor Nederlandse orgelmuziek. Als er iemand is die graag iets vertelt over Nederlandse orgelmuziek, ik houd me aanbevolen!