Gerrit van de Werken

Ik ben Gerrit van de Werken en de “werkmachine” alsook “denktank” in de cd-handel. Van jongsaf aan enorm geinteresseerd in klassieke muziek in het algemeen, en het bespelen van toetsintrumenten (orgel, piano alsook accordeon). Wat een hobby was, is uitgegroeid … Lees verder

Annette van de Werken

Ik ben Annette van de Werken en de eigenaar van Landgoed Gerianna, dus al die administratie die Gerrit tot stand brengt is mijn taak. Landgoed Gerianna is aanvankelijk in 1998 ontstaan voor de verkoop van Landhuismode in een echte winkel in … Lees verder

Jan-Willem van Braak

Ik ben Jan-Willem van Braak en ik woon in Wageningen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Johannus Orgelbouw in Ede. Naast deze functie ben ik koster van de Gereformeerde Gemeente van Wageningen. Het orgel heeft mijn hart. Van … Lees verder